Giriş Kayıt
Shomu Mukherjee

Shomu Mukherjee


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Shomu Sashadhar Mukherjee, Hindistan doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen. Lover Boy (1985) yapımıyla biliniyor.10 Nisan 2008 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Shomu Sashadhar Mukherjee
Ölüm Tarihi: 10 Nisan 2008
Doğum Yeri: Hindistan
Diğer Bir İsmi: Shomu Mukerji
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Yapımcı
Yönetmen
Senarist
3.6 212
1990 Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.7 29
1981 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.4 25
1977 Romantik Senarist
Yapımcı
7.2 50
1972 Dram Yapımcı 6.8 12
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,306) Dunkirk (4,371) Stronger (3,702) It (2,467) American Made (1,767) Mother! (1,733) Loving Vincent (1,702) Kingsman: The Golden Circle (1,602) Flatliners (800) The Foreigner (768)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,399) Shameless (6,614) Mr. Robot (6,391) Game of Thrones (3,731) Peaky Blinders (2,586) Manhunt: Unabomber (2,522) Lucifer (1,943) Designated Survivor (1,819) Supernatural (1,536) The Big Bang Theory (1,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017