Giriş Kayıt
Aysen Cansev

Aysen Cansev


Oyuncu

Aysen Cansev, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Aysen Cansey
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Oyuncu    
1979 Komedi Oyuncu 7.6 2,189
1976 Komedi Oyuncu 5.0 22
1973 Dram Oyuncu 6.3 73
1973 Komedi Oyuncu 5.9 31
1971 Komedi Oyuncu 4.4 36
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,234) Taboo (8,379) The Expanse (7,645) Legion (6,148) Arrow (5,923) The Big Bang Theory (5,800) Vikings (4,721) The Blacklist (3,322) Sherlock (2,953) Suits (2,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017