Giriş Kayıt
Aysen Cansev

Aysen Cansev


Oyuncu

Aysen Cansev, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Aysen Cansey
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Dram Oyuncu    
1984 Dram Oyuncu    
1979 Komedi Oyuncu 7.6 2,762
1976 Komedi Oyuncu 5.0 22
1973 Dram Oyuncu 6.3 85
1973 Komedi Oyuncu 5.8 38
1971 Komedi Oyuncu 4.5 42
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018