Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Aysen Cansev

Aysen Cansev (61)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Nergis Cansevdi
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1955 (Cumartesi)
Diğer Bir İsmi:
Aysen Cansey
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Oyuncu    
1979 Komedi Oyuncu 7.6 1,930
1976 Komedi Oyuncu 4.8 20
1973 Dram Oyuncu 6.3 65
1973 Komedi Oyuncu 5.9 29
1971 Komedi Oyuncu 4.2 32
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016