Giriş Kayıt
Aysen Cansev

Aysen Cansev


Oyuncu

Aysen Cansev, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Aysen Cansey
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Dram Oyuncu    
1984 Dram Oyuncu    
1979 Komedi Oyuncu 7.6 2,798
1976 Komedi Oyuncu 5.0 22
1973 Dram Oyuncu 6.3 85
1973 Komedi Oyuncu 5.8 38
1971 Komedi Oyuncu 4.5 42
Film Altyazıları
Rampage (13,381) Ready Player One (8,054) Blockers (1,990) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,498) The Cured (746) Future World (663) Den 12. mann (634) Black Panther (538) Red Sparrow (381)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,627) The 100 (2,921) The Expanse (2,239) La casa de papel (2,225) 12 Monkeys (2,150) The Crossing (1,958) Into the Badlands (1,717) Vikings (1,151) Legion (1,129) Colony (1,060)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018