Giriş Kayıt
Aysen Cansev

Aysen Cansev


Oyuncu

Aysen Cansev, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Aysen Cansey
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Oyuncu    
1979 Komedi Oyuncu 7.6 2,308
1976 Komedi Oyuncu 5.0 22
1973 Dram Oyuncu 6.3 73
1973 Komedi Oyuncu 5.9 34
1971 Komedi Oyuncu 4.4 36
Film Altyazıları
Gold (4,068) Get Out (2,446) Logan (1,974) La La Land (1,271) The Age of Shadows (1,246) Split (1,244) Rings (1,191) Zashchitniki (1,106) The Great Wall (982) Personal Shopper (842)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,571) The Blacklist (3,401) Into the Badlands (2,870) Fargo (2,647) The Last Kingdom (2,545) Doctor Who (2,133) The Expanse (1,616) Game of Thrones (1,596) Vikings (1,595) Supernatural (1,281)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017