Giriş Kayıt
Michael Nielsen

Michael Nielsen


Müzisyen, Müzisyen

Michael Frank Nielsen, müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Michael Frank Nielsen
Diğer Bir İsmi: Michael Nielson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Müzik 4.5 19
2011 Komedi Müzik 6.8 2,759
2010 Aksiyon Müzik 7.3 1,161

Panik
2000 Dram Müzik 6.8 7,238
1999 Korku Müzik 5.7 3,831
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017