Giriş Kayıt
Michael Nielsen

Michael Nielsen


Müzisyen, Müzisyen

Michael Frank Nielsen, müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Michael Frank Nielsen
Diğer Bir İsmi: Michael Nielson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Müzik 4.5 19
2011 Komedi Müzik 6.8 2,759
2010 Aksiyon Müzik 7.3 1,161

Panik
2000 Dram Müzik 6.8 7,238
1999 Korku Müzik 5.7 3,831
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,234) Legion (7,640) Arrow (4,454) Legends of Tomorrow (2,341) Into the Badlands (2,141) The Expanse (2,040) Vikings (1,895) The Blacklist (1,856) Black Sails (1,695) 24: Legacy (1,633)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017