Giriş Kayıt
Michael Nielsen

Michael Nielsen


Müzisyen, Müzisyen

Michael Frank Nielsen, müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Michael Frank Nielsen
Diğer Bir İsmi: Michael Nielson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Müzik 4.5 19
2011 Komedi Müzik 6.8 2,759
2010 Aksiyon Müzik 7.3 1,161

Panik
2000 Dram Müzik 6.8 7,238
1999 Korku Müzik 5.7 3,831
Film Altyazıları
Kidnap (5,709) Beauty and the Beast (5,040) The Fate of the Furious (2,554) The Boss Baby (1,873) Contratiempo (1,866) T2 Trainspotting (1,694) The Shack (1,610) Dangal (1,590) Redivider (1,332) The Great Wall (1,300)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,165) Supernatural (5,274) Better Call Saul (4,729) Lucifer (4,444) Twin Peaks (3,726) Fargo (3,654) Into the Badlands (3,625) The Flash (2,427) The 100 (2,408) Gotham (2,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017