Giriş Kayıt
Michael Nielsen

Michael Nielsen


Müzisyen, Müzisyen

Michael Frank Nielsen, müzisyen, müzisyen.

Gerçek İsmi: Michael Frank Nielsen
Diğer Bir İsmi: Michael Nielson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Müzik 4.5 19
2011 Komedi Müzik 6.8 2,759
2010 Aksiyon Müzik 7.3 1,161

Panik
2000 Dram Müzik 6.8 7,238
1999 Korku Müzik 5.7 3,831
Dizi Altyazıları
Westworld (10,841) The Flash (4,124) La casa de papel (3,930) The 100 (3,915) Legion (3,214) Supernatural (2,291) Fear the Walking Dead (2,164) Krypton (2,042) Into the Badlands (1,944) The Big Bang Theory (1,801)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018