Giriş Kayıt
Emily Barclay

Emily Barclay (33)


Oyuncu

Emily Barclay, 24 Ekim 1984 Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Baba Ocağı (2004), Glitch (2015), Suburban Mayhem (2006), (2016) Hayat Işığım (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1984
Doğum Yeri: Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: 'Barkers' and 'swan girl'
Burcu: Akrep
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Işığım
2016 32 Dram Oyuncu 7.2 33,198
2015 Dram Oyuncu 7.6 5,345
2013 Komedi Oyuncu 8.4 8,563

Bay Pip
2012 28 Dram Oyuncu 7.2 2,626
2011 27 Dram Oyuncu 5.5 1,526
2011 27 Komedi Oyuncu 6.0 1,312

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 26 Animasyon Oyuncu 7.0 69,770
2010 26 Dram Oyuncu 6.6 281
2009 25 Komedi Oyuncu 5.8 111
2006 22 Komedi Oyuncu
5.9 1,257
2006 22 Suç Oyuncu    

Baba Ocağı
2004 20 Gizem Oyuncu 7.7 6,277
1992 Dram Oyuncu 5.0 718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017