Giriş Kayıt
Ben Curtis

Ben Curtis (37)


Oyuncu

Benjamin Bowmar Curtis, 02 Kasım 1980 Chattanooga, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu. We Are the Hartmans (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Benjamin Bowmar Curtis
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1980
Doğum Yeri: Chattanooga, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Benjamin Curtis
Takma İsmi: The Dell Dude
Burcu: Akrep
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 37 Dram Oyuncu 8.9 7
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2009 Suç Oyuncu 9.4 914
2009 Dram Oyuncu 7.2 2,621
2009 Suç Oyuncu 9.0 856
2007 27 Korku Oyuncu 3.5 274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017