Giriş Kayıt
Patrick Prentice

Patrick Prentice


Senarist, Yapımcı, Editör

Patrick Prentice, senarist, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Senarist 7.5 31
2002 Belgesel Editorial Department    

Pearl Harbor: Saldırının İzleri
2001 Belgesel Yapımcı
Senarist
   
2001 Belgesel Senarist    

Karadeniz: Nuh Tufanının Peşinde
2001 Belgesel Senarist    
1999 Senarist    
1995 Belgesel Çeşitli    
1985 Belgesel Yapımcı
Senarist
8.2 185
1974 Belgesel Yapımcı 8.8 1,414
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017