Giriş Kayıt
Seong-ryeong Kim

Seong-ryeong Kim (50)


Oyuncu

Seong-ryeong Kim, 08 Şubat 1967 Güney Kore doğumlu oyuncu. Hedef (2014), Müvekkil (2011), (2013) Sangsogjadeul (2013), (2014) Yeok-rin (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1967
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.7 10
2015 48 Oyuncu 6.7 209
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 667

Hedef
2014 47 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,210
2013 Komedi Oyuncu 7.7 1,741
2013 Oyuncu 8.0 43

Queen of Ambition
2013 Dram Oyuncu    
2012 45 Aksiyon Oyuncu 5.2 249
2012 45 Komedi Oyuncu    
2012 Oyuncu    
2012 45 Oyuncu    
2012 45 Oyuncu 5.9 21

Müvekkil
2011 44 Suç Oyuncu 6.9 760

71: Ateş Altında
2010 43 Savaş Oyuncu 7.4 3,909
2010 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Romantik Oyuncu    
2009 Oyuncu    

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni
2008 41 Komedi Oyuncu 6.3 107
2008 Aksiyon Oyuncu 8.5 284
2008 Oyuncu    
2007 40 Suç Oyuncu 6.4 529
2007 40 Dram Oyuncu 6.5 410
2007 Oyuncu    
2007 40 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2000 Oyuncu    
1992 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017