Giriş Kayıt
Emil Hostina

Emil Hostina


Oyuncu

Emil Hostina, oyuncu. Yeraltı Mezarlığı (2007), (2006) Düşüş (2006), (2010) Kurt Adam (2010), (2013) Sıfır Teorisi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,082
2016 Suç Oyuncu 7.4 6,590
2015 Dram Oyuncu 7.4 12,034

Sıfır Teorisi
2013 Dram Oyuncu 6.1 37,192
2013 Dram Oyuncu 8.5 29,236

Kasabadaki Ölü
2013 Aksiyon Oyuncu    

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
2012 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,633

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 586,281
2010 Komedi Oyuncu 5.4 205

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 355,024
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 16,842

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 91,938

İlahların Aşkı
2009 Dram Oyuncu 6.8 17,268

Dr. Parnassus
2009 Macera Oyuncu 6.8 129,794
2009 Aksiyon Oyuncu    

Anaconda 4
2009 Aksiyon Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    

Yeraltı Mezarlığı
2007 Korku Oyuncu 4.6 7,177

Düşüş
2006 Macera Oyuncu 7.9 92,598

İntikam Peşinde
2006 Korku Oyuncu    
2004 Suç Oyuncu 8.0 1,349

Bir Nokta Sıfır
2004 Dram Oyuncu 6.2 4,933
2004 Dram Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 5.4 921
2003 Korku Oyuncu 3.4 1,353
2002 Suç Oyuncu 7.3 11,219
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,989
1998 Dram Oyuncu 6.2 14
1996 Dram Oyuncu 7.8 460
Film Altyazıları
Gold (5,722) Get Out (2,990) Logan (2,525) Rings (2,282) The Age of Shadows (1,892) La La Land (1,761) Split (1,607) Sand Castle (1,472) Zashchitniki (1,406) The Great Wall (1,249)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,565) Fargo (3,662) The Last Kingdom (2,317) The Expanse (2,051) Doctor Who (1,969) Into the Badlands (1,719) Game of Thrones (1,593) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,534) Supernatural (1,427)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017