Giriş Kayıt
Emil Hostina

Emil Hostina


Oyuncu

Emil Hostina, oyuncu. Yeraltı Mezarlığı (2007), (2006) Düşüş (2006), (2010) Kurt Adam (2010), (2013) Sıfır Teorisi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,224
2016 Suç Oyuncu 7.4 7,997
2015 Dram Oyuncu 7.4 14,192

Sıfır Teorisi
2013 Dram Oyuncu 6.1 38,691
2013 Dram Oyuncu 8.5 31,178

Kasabadaki Ölü
2013 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,276

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
2012 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,633

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 614,535
2010 Komedi Oyuncu 5.4 205

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 372,170
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 17,471

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 93,598

İlahların Aşkı
2009 Dram Oyuncu 6.8 17,268

Dr. Parnassus
2009 Macera Oyuncu 6.8 132,264
2009 Aksiyon Oyuncu    

Anaconda 4
2009 Aksiyon Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    

Yeraltı Mezarlığı
2007 Korku Oyuncu 4.6 7,408

Düşüş
2006 Macera Oyuncu 7.9 95,497

İntikam Peşinde
2006 Fantastik Oyuncu 4.5 1,898
2004 Suç Oyuncu 8.0 1,349

Bir Nokta Sıfır
2004 Dram Oyuncu 6.2 4,933
2004 Dram Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 5.4 921
2003 Korku Oyuncu 3.4 1,353
2002 Biyografi Oyuncu 7.3 11,804
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,095
1998 Dram Oyuncu 6.2 14
1996 Dram Oyuncu 7.8 460
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017