Giriş Kayıt
Nicolas Venne

Nicolas Venne


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Nicolas Venne, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2014 Aksiyon Kameraman 4.8 771
2013 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2005 Kısa Metraj Kameraman 7.5 830

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 282,495

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Kameraman 7.1 74,381

Vurgun
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 28,995

Saint-Pierre'in Dulu
2000 Dram Kameraman 7.3 4,807

Paralar Nerede?
2000 Dram Kameraman 6.3 4,551
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017