Giriş Kayıt
Tom D. Backman

Tom D. Backman


Sesler

Tom D. Backman, sesler. Ölümcül Oyun (I) (2002), Tanrının Unuttuğu Çocuk (2001), Saatli Bomba (2001), Tangled (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Backman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Sesler    

Kaena: Kehanet
2003 Aksiyon Sesler 6.2 3,470
2003 Dram Sesler 5.8 1,180

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Sesler 7.2 34,348

Katil
2001 Aksiyon Sesler 5.3 11,328
2001 Dram Sesler 5.7 2,099

Tanrının Unuttuğu Çocuk
2001 Dram Sesler 7.0 3,029

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Sesler 4.6 2,418

Saatli Bomba
2001 Aksiyon Sesler 3.5 5,862
2001 Aksiyon Sesler    

Soğuk Kalp
2001 Suç Sesler 5.4 585
2000 Aksiyon Sesler 5.5 452
2000 Korku Sesler 3.9 2,277
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017