Giriş Kayıt
Kerry Glover

Kerry Glover (58)


Yapımcı, Senarist

Kerry Jean Glover, 10 Ocak 1960 Presidio of San Francisco, California, ABD doğumlu yapımcı, senarist. Leverage (2008), Biyonik Kadın (2007), Painkiller Jane (2007), (2014) Gün Batımından Şafağa (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kerry Jean Glover
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1960
Doğum Yeri: Presidio of San Francisco, California, ABD
Takma İsmi: Bunnie
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 16,330
2013 53 Aksiyon Yapımcı 4.7 820
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,196
2010 Suç Çeşitli 7.6 26,093
2008 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
7.9 37,439
2007 Aksiyon Çeşitli 5.8 2,581

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Çeşitli 5.7 7,422

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Senarist 8.1 53,384
2002 Macera Çeşitli 3.7 572

"Ölü Bölge"
2002 Dram Çeşitli 7.5 7,688
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018