Giriş Kayıt
Kerry Glover

Kerry Glover (58)


Yapımcı, Senarist

Kerry Jean Glover, 10 Ocak 1960 Presidio of San Francisco, California, ABD doğumlu yapımcı, senarist. Leverage (2008), Biyonik Kadın (2007), Painkiller Jane (2007), (2014) Gün Batımından Şafağa (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kerry Jean Glover
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1960
Doğum Yeri: Presidio of San Francisco, California, ABD
Takma İsmi: Bunnie
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Çeşitli 7.0 16,666
2013 53 Aksiyon Yapımcı 4.7 820
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,259
2010 Suç Çeşitli 7.6 26,414
2008 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
7.9 37,807
2007 Aksiyon Çeşitli 5.8 2,581

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Çeşitli 5.7 7,506

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Senarist 8.1 54,226
2002 Macera Çeşitli 3.7 572

"Ölü Bölge"
2002 Dram Çeşitli 7.5 7,788
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018