Giriş Kayıt
Ameer Baraka

Ameer Baraka


Oyuncu, Yapımcı

Ameer Baraka, oyuncu, yapımcı. (2006) Şansa Bak (2006), (2010) Aşk Şarkım (2010), (2012) Woman Thou Art Loosed: On the 7th Day (2012), (2008) Jump Out Boys (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 163
2014 Romantik Yapımcı 4.4 76
2013 Dram Oyuncu 3.8 42
2012 Dram Oyuncu 4.9 538

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.2 222,615
2011 Dram Oyuncu 5.5 601
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,763

Aşk Şarkım
2010 Komedi Oyuncu 5.8 1,287
2008 Aksiyon Oyuncu 2.6 517

Şansa Bak
2006 Komedi Oyuncu 5.4 47,604

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Oyuncu 5.9 30,166
2000 Dram Oyuncu 6.3 1,992
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017