Giriş Kayıt
Justin Powers

Justin Powers


Kameraman, Yapımcı, Set Dekoratörü, Görüntü Yönetmeni

Justin Powers, kameraman, yapımcı, set dekoratörü, görüntü yönetmeni. Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party (2016), (2016) 11.22.63 (2016), (2017) A Ghost Story (2017), (2016) Queen of the South (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 8
2017 Aksiyon Kameraman 8.0 9,899
2017 Dram Kameraman 6.9 18,262
2017 Aksiyon Kameraman 9.7 285
2017 Dram Kameraman    
2016 Dram Kameraman 5.7 369
2016 Belgesel Kameraman 5.8 3,805
2016 Komedi Kameraman 5.8 3,484
2016 Aksiyon Kameraman 7.7 6,249
2016 Dram Kameraman 8.3 40,192
2016 Dram Kameraman    
2015 Dram Kameraman 5.0 299
2015 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 3,941
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 3.9 111
2015 Korku Kameraman 3.9 205
2014 Aksiyon Kameraman 5.9 430
2014 Korku Kameraman    
2014 Komedi Kameraman 8.7 14

Wall Street İşgali
2013 Belgesel Kameraman 6.6 125
2011 Komedi Çeşitli 6.9 71
2010 Korku Yapımcı
Set Dekoratörü
Sesler
Özel Efekt
4.1 14
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017