Giriş Kayıt
Mark Hodkinson

Mark Hodkinson


Senarist, Animasyon

Mark Hodkinson, senarist, animasyon.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman Miçolar
2015 Animasyon Senarist 5.8 2,654

Vikingler Efsanesi: Thor
2011 Animasyon Senarist    

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 Animasyon Senarist 6.2 2,438

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 Animasyon Senarist 5.6 2,027

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Animasyon 5.9 4,954
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017