Giriş Kayıt
Mark Hodkinson

Mark Hodkinson


Senarist, Animasyon

Mark Hodkinson, senarist, animasyon.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman Miçolar
2015 Animasyon Senarist 5.8 2,654

Vikingler Efsanesi: Thor
2011 Animasyon Senarist    

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 Animasyon Senarist 6.2 2,438

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 Animasyon Senarist 5.6 2,027

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Animasyon 5.9 4,954
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017