Giriş Kayıt
Mark Hodkinson

Mark Hodkinson


Senarist, Animasyon

Mark Hodkinson, senarist, animasyon.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman Miçolar
2015 Animasyon Senarist 5.8 3,333

Vikingler Efsanesi: Thor
2011 Animasyon Senarist    

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 Animasyon Senarist 6.2 2,438

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 Animasyon Senarist 5.6 2,027

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Animasyon 5.9 4,954
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018