Giriş Kayıt
Luis Ortiz Guillen

Luis Ortiz Guillen


Editör, Editör

Luis Ortiz Guillen, editör, editör. Zarafet Dolu Maria (2004), Çıkış Yok (2007), Flow (2008), Benim Cici Silahım (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Editorial Department 7.6 505
2014 Tarihi Editör 8.0 35

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Editorial Department 8.6 2,009
2009 Belgesel Editorial Department 6.9 14

Flow
2008 Belgesel Editorial Department 7.7 1,023

Su Belası
2008 Belgesel Editorial Department 7.4 1,715

Çıkış Yok
2007 Komedi Editorial Department 6.5 8,237
2006 Belgesel Editorial Department 7.9 1,108
2004 Belgesel Editorial Department 7.4 206
2004 Belgesel Editorial Department 7.5 114,062

Zarafet Dolu Maria
2004 Suç Editorial Department 7.5 30,682

Benim Cici Silahım
2002 Belgesel Editorial Department 8.0 124,115
2002 Dram Editorial Department    
1983 Belgesel Editorial Department 8.7 884
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017