Giriş Kayıt
Anabella Goldberger

Anabella Goldberger (45)


Kameraman

Anabella Goldberger, 04 Ağustos 1972 Buenos Aires, Arjantin doğumlu kameraman. Avellaneda'nın Ayı (2004), Aynı Aşk , Aynı Yağmur (1999), Maradona - Tanri'nin eli (2007), Çete (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 44 Dram Kameraman 6.7 683

Çete
2015 43 Biyografi Kameraman 7.0 8,842
2013 41 Komedi Kameraman 6.9 1,536

Son Vampir
2009 37 Aksiyon Kameraman 5.3 13,228
2009 37 Dram Kameraman 6.4 2,338

Maradona - Tanri'nin eli
2007 35 Biyografi Kameraman 5.8 527

Kuzeydoğu
2005 33 Dram Kameraman 6.9 344

Avellaneda'nın Ayı
2004 32 Komedi Kameraman 7.3 3,814

Sihirli Eldivenler
2003 31 Dram Kameraman 6.2 390
2003 31 Dram Kameraman 7.2 240

Aynı Aşk , Aynı Yağmur
1999 27 Komedi Kameraman 7.4 2,298

Tibet'te Yedi Yıl
1997 25 Macera Kameraman 7.0 103,962
1996 24 Biyografi Kameraman 6.3 30,494
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017