Giriş Kayıt
Arnaud Gironcourt

Arnaud Gironcourt


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Arnaud Gironcourt, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı. Braquo (2009), Tuzak (2011), The Invisible Circus (2001), Le mac (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi 0 4.2 314
2012 0 5.9 17

Garip Aile
2011 Macera 0 5.7 960

Tuzak
2011 Aksiyon 0 6.4 2,615
2011 Komedi 0 4.7 127
2011 Dram 0    
2010 Komedi 0 6.1 1,997

Mukemmel Randevu
2010 Komedi 0 5.8 1,146
2009 Dram 0 6.3 158
2009 Suç 0 8.1 2,662

Bebek Sevgisi
2008 Komedi 0 6.6 1,070
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 149
2002 Yetişkin Yapım Yöneticisi 6.0 33
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 658
2001 Dram Yapım Yöneticisi
0
5.6 2,710
1998 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 7.0 41
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018