Giriş Kayıt
Claire Galloy

Claire Galloy


Yönetmen Asistanı

Claire Galloy, yönetmen asistanı. Banliyö 13 (2004), Wasabi (2001), RRRrrrr!!! (2004), Bıyık (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon 0 6.5 102,682
2009 Dram 0 8.3 363

96 Saat
2008 Aksiyon 0 7.8 512,555
2008 Dram 0 5.8 41

Büyük Kaçış
2007 Suç 0 6.2 506

Bıyık
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 4,167

Banliyö 13
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı
0
7.2 59,283
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 10,203

Herkes Kendi Yoluna
2003 Komedi 0 6.9 4,313
2003 Gizem Yönetmen Asistanı 5.6 339
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 658
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 29,741

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 55,507
Film Altyazıları
The Foreigner (8,158) The Mountain Between Us (5,386) Flatliners (5,199) Stronger (3,564) Beyond Skyline (3,528) Dunkirk (3,368) American Made (2,274) It (2,050) Kingsman: The Golden Circle (2,041) Victoria & Abdul (1,668)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017