Giriş Kayıt
Claire Galloy

Claire Galloy


Yönetmen Asistanı

Claire Galloy, yönetmen asistanı. Banliyö 13 (2004), Wasabi (2001), RRRrrrr!!! (2004), Bıyık (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon 0 6.5 102,371
2009 Dram 0 8.3 363

96 Saat
2008 Aksiyon 0 7.8 510,552
2008 Dram 0 5.8 41

Büyük Kaçış
2007 Suç 0 6.2 506

Bıyık
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 4,167

Banliyö 13
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı
0
7.2 59,034
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 10,203

Herkes Kendi Yoluna
2003 Komedi 0 6.9 4,313
2003 Gizem Yönetmen Asistanı 5.6 339
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 658
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 29,741

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 55,507
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017