Giriş Kayıt
Anne-Sophie Gacon

Anne-Sophie Gacon


Yapım Yöneticisi

Anne-Sophie Gacon, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tavşan Okulu
2017 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.4 57

Kahraman Miçolar
2015 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.8 2,654

7 Cüceler
2014 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.7 706

Son Şans
2013 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.5 13,945
1994 Animasyon Çeşitli 7.2 2,646
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017