Giriş Kayıt
Guy Frost

Guy Frost


Kameraman

Guy Frost, kameraman. Zor Tercih (1999), (2002) Harry Potter ve Sırlar Odası (2002), (2007) Yıldız Tozu (2007), (2000) Çikolata (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Kameraman 6.2 18,127
2009 Dram Kameraman 6.3 54,885

Mürekkep Yürek
2008 Macera Kameraman 6.1 64,865

Kundakçı
2008 Dram Kameraman 5.9 7,376

Yıldız Tozu
2007 Macera Kameraman 7.7 225,593
2005 Komedi Kameraman 6.8 25,303

Truva
2004 Dram Kameraman 7.2 417,593

Toplantı
2002 Korku Kameraman 5.7 6,859

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Kameraman 7.4 437,455
2001 Biyografi Kameraman 7.1 15,346

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Kameraman 5.8 15,316

Komplo
2001 Biyografi Kameraman 7.8 14,042

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 159,797
2000 Biyografi Kameraman 6.6 707

Zor Tercih
1999 Dram Kameraman 7.2 18,434
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017