Giriş Kayıt
Sharon Franklin

Sharon Franklin


Editör

Sharon Franklin, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Editör 7.1 36
2010 Dram Editör 6.8 1,956
2004 Dram Editör 4.8 113
2004 Dram Editör 7.1 285
2001 Dram Editör 6.7 105
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017