Giriş Kayıt
Rachelle Fankhauser

Rachelle Fankhauser


Kameraman

Rachelle Fankhauser, kameraman. The Proposition (1998), (2003) Mona Lisa Gülüşü (2003), (2001) Session 9 (2001), (2001) Yatak Odasında (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.4 66,020

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 588,231

Yatak Odasında
2001 Suç Kameraman 7.5 33,752

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Kameraman 5.5 12,604
2001 Korku Kameraman 6.5 46,811
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,883
1998 Dram Kameraman 6.2 1,817
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017