Giriş Kayıt
Benjamin Fischler

Benjamin Fischler


Görsel Efekt

Benjamin Fischler, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Madagaskar 2
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.7 160,349
2007 Animasyon Görsel Efekt    

Arı Filmi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.1 114,480

Şrek 3
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.1 228,253

Orman Çetesi
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.8 135,192
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.5 4,833

Madagaskar
2005 Animasyon Görsel Efekt 6.9 291,517

Şrek 2
2004 Animasyon Görsel Efekt 7.2 339,780
1998 Animasyon Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017