Giriş Kayıt
Benjamin Fischler

Benjamin Fischler


Görsel Efekt

Benjamin Fischler, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Madagaskar 2
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.7 163,797
2007 Animasyon Görsel Efekt    

Arı Filmi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.1 116,419

Şrek 3
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.1 232,173

Orman Çetesi
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.7 137,387
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.5 5,073

Madagaskar
2005 Animasyon Görsel Efekt 6.9 297,454

Şrek 2
2004 Animasyon Görsel Efekt 7.2 345,821
1998 Animasyon Görsel Efekt    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,231) Mr. Robot (6,487) Game of Thrones (3,417) Shameless (2,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,656) Peaky Blinders (2,189) The Big Bang Theory (1,919) Manhunt: Unabomber (1,913) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017