Giriş Kayıt
Tina Ficaro

Tina Ficaro


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Tina Ficaro, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Bu Gece Beni Eve Al (2011), Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında (1989), What I Like About You (2002), Once and Again (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 45,799
2009 Dram Kostüm Bölümü 7.7 41,684
2008 Dram Kostüm Bölümü    
2003 Dram Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
7.5 1,052
2002 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 11,405
1999 Dram Kostüm Bölümü 7.8 2,223
1998 Bilim-Kurgu Kostüm Bölümü 8.0 419

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Kostüm Bölümü 4.1 22,209
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017