Giriş Kayıt
Tina Ficaro

Tina Ficaro


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Tina Ficaro, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Bu Gece Beni Eve Al (2011), Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında (1989), What I Like About You (2002), Once and Again (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 47,038
2009 Dram Kostüm Bölümü 7.7 42,833
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.5 1,453
2003 Dram Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
7.5 1,052
2002 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 11,619
1999 Dram Kostüm Bölümü 7.8 2,223
1998 Bilim-Kurgu Kostüm Bölümü 8.0 419

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Kostüm Bölümü 4.1 22,209
Dizi Altyazıları
Westworld (7,180) The 100 (3,331) The Expanse (2,810) La casa de papel (2,112) The Crossing (1,730) Colony (1,605) 12 Monkeys (1,341) Genius (1,153) Luke Cage (1,083) Into the Badlands (1,078)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018