Giriş Kayıt
Tracy B. Dunlop

Tracy B. Dunlop


Sanat Bölümü

Tracy B. Dunlop, sanat bölümü. Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı (2007), "Supernatural" Lucifer Rising (2009), (2005) Doğaüstü (2005), (2004) Savaş Yıldızı Galactica (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 147,694

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 Korku Sanat Bölümü 5.5 27,422

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Sanat Bölümü 5.7 11,410

Doğaüstü
2005 Dram Sanat Bölümü 8.5 323,641
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 146,404
2004 Komedi Sanat Bölümü    

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 37,986

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 132,860

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Sanat Bölümü    
1990 Suç Çeşitli 6.4 8,814
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018