Giriş Kayıt
Tracy B. Dunlop

Tracy B. Dunlop


Sanat Bölümü

Tracy B. Dunlop, sanat bölümü. Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı (2007), "Supernatural" Lucifer Rising (2009), (2005) Doğaüstü (2005), (2004) Savaş Yıldızı Galactica (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 145,050

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 Korku Sanat Bölümü 5.5 27,422

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Sanat Bölümü 5.7 11,410

Doğaüstü
2005 Dram Sanat Bölümü 8.6 311,830
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 142,564
2004 Komedi Sanat Bölümü    

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 36,490

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 129,055

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Sanat Bölümü    
1990 Suç Çeşitli 6.4 8,550
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,786) Rick and Morty (4,186) The Defenders (3,260) The Strain (2,906) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,057) The Last Ship (979) Breaking Bad (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017