Giriş Kayıt
Tracy B. Dunlop

Tracy B. Dunlop


Sanat Bölümü

Tracy B. Dunlop, sanat bölümü. Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı (2007), "Supernatural" Lucifer Rising (2009), (2005) Doğaüstü (2005), (2004) Savaş Yıldızı Galactica (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 146,399

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 Korku Sanat Bölümü 5.5 27,422

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Sanat Bölümü 5.7 11,410

Doğaüstü
2005 Dram Sanat Bölümü 8.6 318,186
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 144,699
2004 Komedi Sanat Bölümü    

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 37,301

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 131,031

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Sanat Bölümü    
1990 Suç Çeşitli 6.4 8,693
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017