Giriş Kayıt
Keith Dimmer

Keith Dimmer


Kameraman

Keith Dimmer, kameraman. Poor Boy's Game (2007), Reversible Errors (2004), (2008) Yabancı (2008), (2001) Çok Özel Haber (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Taşıma Bölümü 5.8 3,837
2011 Macera Kameraman 7.2 1,402

Yabancı
2008 Aksiyon Kameraman 6.3 65,995
2007 Dram Kameraman 6.5 1,156

Karavan Parki Cocuklari
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 10,218
2004 Dram Kameraman    
2004 Suç Kameraman 6.3 674
2003 Biyografi Kameraman    
2003 Dram Kameraman    
2002 Dram Kameraman    

Tedavi
2002 Dram Kameraman 6.7 823
2002 Dram Kameraman    

Çok Özel Haber
2001 Dram Kameraman 6.8 28,794

Suyun Ağırlığı
2000 Suç Kameraman 5.9 7,950
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017