Giriş Kayıt
Mark A. Decker

Mark A. Decker (53)


Görsel Efekt

Mark A. Decker, 17 Temmuz 1964 Syracuse, New York, ABD doğumlu görsel efekt.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Syracuse, New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 52 Animasyon Görsel Efekt 7.0 1,042

Crood’lar
2013 49 Animasyon Çeşitli 7.2 162,377

Megazeka
2010 46 Animasyon Görsel Efekt 7.3 186,998

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 46 Animasyon Görsel Efekt 8.1 533,920

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 45 Animasyon Görsel Efekt 6.5 123,032

Madagaskar 2
2008 44 Animasyon Görsel Efekt 6.7 160,536
2007 43 Animasyon Görsel Efekt    

Şrek 3
2007 43 Animasyon Görsel Efekt 6.1 228,464

Şrek 2
2004 40 Animasyon Görsel Efekt 7.2 340,083
2003 39 Komedi Görsel Efekt 6.4 3,158

Evrim
2001 37 Komedi Görsel Efekt 6.1 106,302
1998 34 Belgesel Görsel Efekt 7.1 2,815
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017