Giriş Kayıt
Johanna D'Amato

Johanna D'Amato (41)


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Johanna Eve Macaluso, 13 Mayıs 1976 San Francisco, California, ABD doğumlu görsel efekt, yapım yöneticisi, yapımcı. 2 Saatte Dünya Tarihi (2011), (2007) Zodiac (2007), (2007) Next (2007), (2007) Sihirli Kutu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johanna Eve Macaluso
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1976
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2016 40 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 130,000

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Görsel Efekt 9.3 62,015
2013 Macera Görsel Efekt 7.1 10,180

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 35 Tarihi Görsel Efekt 6.9 504

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.9 183,388

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Görsel Efekt 6.2 147,694

Seni İstiyorum
2007 31 Dram Görsel Efekt 7.4 96,113

Sihirli Kutu
2007 31 Aile Görsel Efekt 6.3 19,448
2007 Belgesel Görsel Efekt 8.9 3,953
2007 31 Suç Görsel Efekt 7.7 339,308

Örümcek Adam 3
2007 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 414,626
2007 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 131,258

Yenilmez
2006 30 Biyografi Görsel Efekt 7.1 55,314

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Görsel Efekt 6.6 78,701

Superman Dönüyor
2006 30 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,943

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 28 Macera Görsel Efekt 7.8 423,332

Takıldım Sana
2003 27 Komedi Görsel Efekt 5.8 46,280

Düş Kapanı
2003 27 Dram Görsel Efekt 5.5 79,628

Azınlık Raporu
2002 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 427,938

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 25 Macera Görsel Efekt 7.5 494,379
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017