Giriş Kayıt
Johanna D'Amato

Johanna D'Amato (42)


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Johanna Eve Macaluso, 13 Mayıs 1976 San Francisco, California, ABD doğumlu görsel efekt, yapım yöneticisi, yapımcı. 2 Saatte Dünya Tarihi (2011), (2007) Zodiac (2007), (2007) İleri (2007), (2007) Sihirli Kutu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johanna Eve Macaluso
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1976
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı    

Sosis Partisi
2016 40 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 144,130

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Görsel Efekt 9.3 62,015
2013 Macera Görsel Efekt 7.1 10,472

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 35 Tarihi Görsel Efekt 6.9 504

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.8 191,282

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Görsel Efekt 6.2 150,836

Seni İstiyorum
2007 31 Dram Görsel Efekt 7.4 98,554

Sihirli Kutu
2007 31 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486
2007 Belgesel Görsel Efekt 8.9 3,953
2007 31 Suç Görsel Efekt 7.7 362,114

Örümcek Adam 3
2007 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 432,511

İleri
2007 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 134,987

Yenilmez
2006 30 Biyografi Görsel Efekt 7.1 57,763

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Görsel Efekt 6.6 83,372

Superman Dönüyor
2006 30 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 254,075

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 28 Macera Görsel Efekt 7.8 449,153

Takıldım Sana
2003 27 Komedi Görsel Efekt 5.8 47,482

Düş Kapanı
2003 27 Dram Görsel Efekt 5.5 81,909

Azınlık Raporu
2002 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 445,700

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 25 Macera Görsel Efekt 7.6 524,318
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018