Giriş Kayıt
Johanna D'Amato

Johanna D'Amato (41)


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Johanna Eve Macaluso, 13 Mayıs 1976 San Francisco, California, ABD doğumlu görsel efekt, yapım yöneticisi, yapımcı. 2 Saatte Dünya Tarihi (2011), (2007) Zodiac (2007), (2007) Next (2007), (2007) Sihirli Kutu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johanna Eve Macaluso
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1976
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı    

Sosis Partisi
2016 40 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 136,399

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Görsel Efekt 9.3 62,015
2013 Macera Görsel Efekt 7.1 10,301

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 35 Tarihi Görsel Efekt 6.9 504

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.9 186,479

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Görsel Efekt 6.2 148,852

Seni İstiyorum
2007 31 Dram Görsel Efekt 7.4 97,015

Sihirli Kutu
2007 31 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486
2007 Belgesel Görsel Efekt 8.9 3,953
2007 31 Suç Görsel Efekt 7.7 348,290

Örümcek Adam 3
2007 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 420,282
2007 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 132,673

Yenilmez
2006 30 Biyografi Görsel Efekt 7.1 56,209

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Görsel Efekt 6.6 80,646

Superman Dönüyor
2006 30 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 250,829

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 28 Macera Görsel Efekt 7.8 432,397

Takıldım Sana
2003 27 Komedi Görsel Efekt 5.8 46,720

Düş Kapanı
2003 27 Dram Görsel Efekt 5.5 80,629

Azınlık Raporu
2002 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 434,180

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 25 Macera Görsel Efekt 7.6 504,992
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017