Giriş Kayıt
Chris Crowder

Chris Crowder


Sanat Bölümü

Chris Crowder, sanat bölümü. (1994) Ölümsüz Aşk (1994), (2000) Üçüncü Göz (2000), (1998) Dawson's Creek 5 (1998), (2002) Aramızda Kalsın (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Sanat Bölümü 6.2 4,628
2006 Dram Sanat Bölümü    

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 21,198

Ekip 49
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 51,242
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,725

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.1 12,110

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 16,458

Melek Bebek
2002 Dram Sanat Bölümü 7.0 224

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 33,837

Üçüncü Göz
2000 Dram Sanat Bölümü 6.7 56,637

28 Gün
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 38,470

Özgürlük Şarkısı
2000 Dram Sanat Bölümü 7.6 710
1999 Macera Sanat Bölümü 5.8 2,077
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 23,254

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Sanat Bölümü 6.2 14,771
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 6,804

Dawson's Creek 5
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 30,447
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 43,793

Çakal
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 95,938
1995 Dram Sanat Bölümü 7.2 429
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 42,395

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 9,821

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 149,563
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 1,212

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.3 69,724

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Sanat Bölümü 4.0 43,214
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,907

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 129,272
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,048

Uçarı Gül
1991 Dram Sanat Bölümü 6.7 3,939
1991 Savaş Sanat Bölümü 6.2 204
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018