Giriş Kayıt
Chris Crowder

Chris Crowder


Sanat Bölümü

Chris Crowder, sanat bölümü. (1994) Ölümsüz Aşk (1994), (2000) Üçüncü Göz (2000), (1998) Dawson's Creek 5 (1998), (2002) Aramızda Kalsın (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Sanat Bölümü 6.2 4,628
2006 Dram Sanat Bölümü    

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 20,590

Ekip 49
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 49,260
2004 Dram Sanat Bölümü 6.0 1,725

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.1 12,110

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 15,971

Melek Bebek
2002 Dram Sanat Bölümü 7.0 224

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 32,499

Üçüncü Göz
2000 Dram Sanat Bölümü 6.7 54,965

28 Gün
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 36,769

Özgürlük Şarkısı
2000 Dram Sanat Bölümü 7.6 710
1999 Macera Sanat Bölümü 5.8 2,077
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 22,954

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Sanat Bölümü 6.2 14,771
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 6,804

Dawson's Creek 5
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 29,215
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 41,014

Çakal
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 92,291
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 40,610

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 9,821

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 144,105
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 1,212

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.3 68,226

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Sanat Bölümü 4.0 40,349
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,907

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 121,933
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,048

Uçarı Gül
1991 Dram Sanat Bölümü 6.7 3,939
1991 Savaş Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017