Giriş Kayıt
Evelina Bledans

Evelina Bledans (49)


Oyuncu

Evelina Visvaldovna Blyodans, 05 Nisan 1969 Yalta, Ukrainian SSR, USSR doğumlu oyuncu. Gitler kaput! (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Evelina Visvaldovna Blyodans
Doğum Tarihi: 05 Nisan 1969
Doğum Yeri: Yalta, Ukrainian SSR, USSR
Diğer Bir İsmi: E. Bledans
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman Ördek
2016 47 Animasyon Oyuncu 4.7 227
2011 42 Komedi Oyuncu 3.3 9
2010 41 Komedi Oyuncu 6.0 745
2008 39 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,291
2008 39 Dram Oyuncu 5.5 571

Rus İşi
2003 34 Komedi Oyuncu 4.2 270
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,677) Den of Thieves (3,236) Maze Runner: The Death Cure (2,951) Winchester (2,622) Hostiles (2,440) 12 Strong (1,904) A martfüi rém (1,876) Bleeding Steel (1,456) The Commuter (1,425) Submergence (1,216)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,200) Westworld (6,053) Supernatural (4,839) The Big Bang Theory (3,560) The Terror (3,055) Gotham (2,990) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,549) Arrow (2,514) The Flash (2,080) Krypton (1,788)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018