Giriş Kayıt
Evelina Bledans

Evelina Bledans (48)


Oyuncu

Evelina Visvaldovna Blyodans, 05 Nisan 1969 Yalta, Ukrainian SSR, USSR doğumlu oyuncu. Gitler kaput! (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Evelina Visvaldovna Blyodans
Doğum Tarihi: 05 Nisan 1969
Doğum Yeri: Yalta, Ukrainian SSR, USSR
Diğer Bir İsmi: E. Bledans
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman Ördek
2016 47 Animasyon Oyuncu 4.7 227
2011 42 Komedi Oyuncu 3.3 9
2010 41 Komedi Oyuncu 6.0 745
2008 39 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,291
2008 39 Dram Oyuncu 5.5 571

Rus İşi
2003 34 Komedi Oyuncu 4.2 270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017