Giriş Kayıt
Teza Lawrence

Teza Lawrence


Yapımcı, Senarist

Teza Lawrence, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 6.7 65
2015 Belgesel Yapımcı 6.3 440
2010 Komedi Yapımcı 7.2 1,147
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
4.3 169
2004 Komedi Yapımcı 7.6 5,236
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018