Giriş Kayıt
Satoshi Tsuruoka

Satoshi Tsuruoka


Oyuncu

Satoshi Tsuruoka, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Satoshi Turuoka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 6
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 48
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 1,642
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 7,607
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 20
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 1,830
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 23,251
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 116
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 135
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 62
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 6,025
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 157
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 482
2007 Animasyon Oyuncu 8.3 968
2007 Animasyon Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 2,879
1999 Animasyon Oyuncu 8.8 7,343
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017