Giriş Kayıt
Sudhir Pandey

Sudhir Pandey


Oyuncu

Sudhir Pandey, oyuncu. Kadınsız Dünya (2003), Tum Mere Ho (1990), (2003) Haasil (2003), (1980) Shaan (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sudhir Pande | Sudheer Pandey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.1 387
2013 Dram Oyuncu 4.5 342
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 115
2012 Komedi Oyuncu 3.6 114
2012 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 2.5 8,414
2007 Komedi Oyuncu 4.0 210
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 14,855
2007 Dram Oyuncu 6.8 591
2007 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 4.9 810
2004 Dram Oyuncu 7.4 113
2003 Dram Oyuncu 6.2 450

Kadınsız Dünya
2003 Dram Oyuncu 7.7 1,483
2003 Suç Oyuncu 7.7 2,056
1995 Aksiyon Oyuncu 5.3 510
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 290
1993 Romantik Oyuncu 5.6 121
1992 Oyuncu 5.5 57
1991 Dram Oyuncu 5.4 33
1991 Aksiyon Oyuncu 5.0 158
1990 Suç Oyuncu    
1990 Fantastik Oyuncu 5.1 553
1990 Aksiyon Oyuncu 5.4 794
1989 Aksiyon Oyuncu 5.8 77
1989 Aksiyon Oyuncu 3.5 15
1989 Oyuncu 5.4 54
1989 Suç Oyuncu 7.4 236
1989 Dram Oyuncu 7.3 553
1988 Aksiyon Oyuncu 6.6 372
1985 Dram Oyuncu 7.2 628
1984 Aksiyon Oyuncu 7.4 9
1982 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,404
1980 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,840
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017