Giriş Kayıt
Michael Davis

Michael Davis (48)


Makyaj

Michael Davis, 22 Kasım 1968 California, ABD doğumlu makyaj. Koleksiyoncu (2009), Feast (2005), Sıradan Bir Gündü (2007), Barry Munday (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Kasım 1968
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Teddy 2
2015 47 Komedi Makyaj 6.3 143,724
2012 Komedi Makyaj 7.4 24,662
2010 42 Komedi Makyaj 5.9 3,467

Koleksiyoncu
2009 41 Korku Makyaj 6.4 47,439

Son Vampir
2009 41 Aksiyon Makyaj 5.3 13,228
2009 Aksiyon Makyaj 7.6 3,436
2009 41 Aksiyon Makyaj    
2009 Komedi Makyaj 6.7 120,717
2008 40 Aksiyon Makyaj    
2008 Dram Makyaj 7.9 210,870

Sıradan Bir Gündü
2007 39 Dram Makyaj 6.9 20,528

Yer Altından Gelen
2007 39 Korku Makyaj 4.0 3,207

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Makyaj 8.4 48,386

Nabız
2006 38 Korku Makyaj 4.7 25,931
2005 37 Aksiyon Makyaj 6.4 26,760
2004 36 Dram Makyaj    
2004 Aksiyon Makyaj 7.0 38,738

Çılgın Maymun
2004 36 Komedi Makyaj 3.5 587
2004 36 Dram Makyaj    
2004 36 Aksiyon Makyaj    

Acil Servis
1994 Dram Makyaj 7.7 42,264
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017