Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
James E. Wade

James E. Wade (39)


Yapımcı, Editör, Sanat Bölümü

James E. Wade, 17 Mayıs 1977 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yapımcı, editör, sanat bölümü. The Amazing Race (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: James Wade
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yapımcı 6.1 113
2014 Reality-TV Yapımcı 7.3 353
2013 Reality-TV Yapımcı 5.8 597
2013 Reality-TV Yapımcı 8.2 665
2004 Game-Show Yapımcı 7.3 8,459
2004 Game-Show Yapımcı
Çeşitli
5.3 6,483
2003 26 Komedi Sanat Bölümü 6.9 515
2003 Game-Show Yapımcı 5.5 15,871

Aşk Kural Tanımaz
2002 25 Dram Çeşitli 6.9 3,099

Uzaktaki Anılar
2002 25 Dram Editorial Department 7.4 167,488

Koş Ronnie Koş
2002 25 Komedi Editorial Department 6.4 4,772
2001 24 Dram Çeşitli 4.9 457
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 11,844

Darısı Başıma
2001 24 Komedi Editorial Department 5.2 63,078

İzleyici
2000 23 Suç Çeşitli 5.3 22,564

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 23 Animasyon Çeşitli 4.2 16,906
1992 Reality-TV Çeşitli 5.0 3,415
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017