Giriş Kayıt
Detlef Issel

Detlef Issel


Casting, Yönetmen Asistanı

Detlef Issel, casting, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Korku Çeşitli 3.8 208

Gizemli Kadın
2004 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.5 10,079
2003 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 1,919

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Taşıma Bölümü 4.9 27,706

Cennet
2002 Suç Taşıma Bölümü 7.1 21,057

Prenses ve Savaşçı
2000 Dram Casting 7.6 13,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017