Giriş Kayıt
Hye-ri Kim

Hye-ri Kim (48)


Oyuncu

Hye-ri Kim, 23 Aralık 1969 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Birlikte (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1969
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu 7.7 33
2013 44 Dram Oyuncu 6.6 98
2007 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 35 Aksiyon Oyuncu 3.3 924
2003 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 784
2003 Oyuncu    

Birlikte
2002 33 Dram Oyuncu 7.4 3,906
1998 Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu    
1992 Oyuncu    
1991 Oyuncu    
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017