Giriş Kayıt
Hye-ri Kim

Hye-ri Kim (47)


Oyuncu

Hye-ri Kim, 23 Aralık 1969 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Birlikte (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1969
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 44 Dram Oyuncu 6.6 98
2007 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2004 35 Aksiyon Oyuncu 3.3 924
2003 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 784
2003 Oyuncu    

Birlikte
2002 33 Dram Oyuncu 7.4 3,906
1998 Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu    
1992 Oyuncu    
1991 Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017