Giriş Kayıt
Leyla Nil

Leyla Nil


Oyuncu

Leyla Nil, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Macera Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
1953 Macera Oyuncu    
1952 Dram Oyuncu    
1952 Dram Oyuncu    
1952 Macera Oyuncu    
1952 Dram Oyuncu    
1952 Dram Oyuncu    
1951 Dram Oyuncu    
1950 Dram Oyuncu 7.9 10
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018