Giriş Kayıt
Tim Großkurth

Tim Großkurth


Tim Großkurth, İtiraf: Bölüm 2 (2013), Prenses ve Savaşçı (2000), Pina (2011), Son Aşk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Grosskurth | Timm Großkurth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Otoban
2016 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 9,820

İtiraf: Bölüm 2
2013 Dram Taşıma Bölümü 6.7 68,685

Son Şans
2013 Animasyon Taşıma Bölümü 6.5 14,355

İtiraf: Bölüm 1
2013 Dram Taşıma Bölümü 7.0 94,146

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Taşıma Bölümü
Çeşitli
7.3 71,263

Son Aşk
2013 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 9,952

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 351,098
2013 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 402

Kapı
2012 Dram Taşıma Bölümü 6.6 1,300
2011 Belgesel Taşıma Bölümü 7.7 11,785

Deccal
2009 Dram Çeşitli 6.6 96,654

Aşkım
2009 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 9,105

Palermo'da Yüzleşme
2008 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,252
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.0 883
2003 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 1,919

Cennet
2002 Suç Taşıma Bölümü 7.1 21,057

Prenses ve Savaşçı
2000 Dram Taşıma Bölümü 7.6 13,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017