Giriş Kayıt
Paul Goldblatt

Paul Goldblatt


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Paul Goldblatt, makyaj, Özel efekt, oyuncu, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Korku Makyaj 3.7 304
2008 Korku Makyaj
Oyuncu
   
2007 Komedi Oyuncu
Özel Efekt
Makyaj
6.1 4,521
2006 Aksiyon Makyaj
Sanat Yönetmeni
Özel Efekt
4.3 798
1985 Belgesel Makyaj 8.2 185
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017