Giriş Kayıt
Zahid Ali

Zahid Ali


Oyuncu, Senarist

Zahid Ali, Oslo, Norveç doğumlu oyuncu, senarist.

Doğum Yeri: Oslo, Norveç
Diğer Bir İsmi: Zaid Ali
Boyu: 1.90 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarış
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,314
2012 Komedi Senarist
Oyuncu
7.3 746
2011 Komedi Oyuncu 4.4 386
2005 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.4 1,806
2003 Komedi Oyuncu 6.9 3,854
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018