Giriş Kayıt
Scott Crawford

Scott Crawford (67)


Oyuncu

Scott Crawford, 25 Aralık 1949 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1949
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 62 Komedi Oyuncu 3.9 631

Caz Dünyası
1984 35 Suç Oyuncu 6.5 13,491

Kızgın Boğa
1980 31 Biyografi Oyuncu 8.2 254,620
1977 28 Komedi Oyuncu 8.1 211,573
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,080
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,539
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017