Giriş Kayıt
Scott Crawford

Scott Crawford (68)


Oyuncu

Scott Crawford, 25 Aralık 1949 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1949
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 62 Komedi Oyuncu 3.9 631

Caz Dünyası
1984 35 Suç Oyuncu 6.5 13,587

Kızgın Boğa
1980 31 Biyografi Oyuncu 8.2 259,251
1977 28 Komedi Oyuncu 8.1 216,399
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,118
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017