Giriş Kayıt
Mark Slone

Mark Slone


Yapımcı

Mark Slone, yapımcı. The Art of the Steal (2013), The Grand Seduction (2013), The Intruders (2015), Fubar II (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Yapımcı 5.2 948

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Yapımcı 7.1 24,683
2016 Dram Yapımcı 6.2 786
2015 Biyografi Yapımcı 6.0 5,528
2015 Dram Yapımcı 6.3 7,299
2015 Komedi Yapımcı 6.5 121
2015 Biyografi Yapımcı 6.9 4,737
2015 Korku Yapımcı 5.5 1,316
2015 Gerilim Yapımcı 4.6 2,011
2014 Aksiyon Yapımcı 4.6 10,113
2014 Macera Yapımcı 6.2 371
2014 Komedi Yapımcı 6.5 3,154

Düşman
2013 Gizem Yapımcı 6.9 114,388
2013 Komedi Yapımcı 5.4 690
2013 Dram Yapımcı 5.7 544

Koloni
2013 Aksiyon Yapımcı 5.3 37,342
2013 Komedi Yapımcı 6.3 20,134
2013 Komedi Yapımcı 7.0 12,456

Pislikler Çetesi
2013 Dram 6.8 4,088

Geçit Vermez
2012 Dram Yapımcı 5.2 2,114

Virüs Kıran
2012 Korku Yapımcı 5.7 9,989

İri Kıyım
2011 Komedi Yapımcı 6.8 74,005
2011 Korku Yapımcı 4.9 5,347
2011 Dram Yapımcı 5.3 604

Kelle Koltukta
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 39,019

Tuzak
2010 Macera 5.3 13,140
2010 Komedi Yapımcı 5.2 138
2010 Komedi Yapımcı 6.7 1,295

Silahsız
2010 Aksiyon Yapımcı 6.5 3,038

Koruyucu
2009 Komedi Yapımcı 6.8 32,061
2002 Komedi Yapımcı 7.2 3,515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017