Giriş Kayıt
Mark Slone

Mark Slone


Yapımcı

Mark Slone, yapımcı. The Art of the Steal (2013), The Grand Seduction (2013), The Intruders (2015), Fubar II (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Yapımcı 5.5 605

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Yapımcı 7.1 23,267
2016 Dram Yapımcı 6.3 438
2015 Biyografi Yapımcı 6.0 5,224
2015 Dram Yapımcı 6.3 6,936
2015 Komedi Yapımcı 6.5 121
2015 Biyografi Yapımcı 6.9 4,354
2015 Korku Yapımcı 5.5 685
2015 Gerilim Yapımcı 4.6 1,894
2014 Aksiyon Yapımcı 4.6 9,868
2014 Macera Yapımcı 6.2 371
2014 Komedi Yapımcı 6.5 3,154

Düşman
2013 Gizem Yapımcı 6.9 110,320
2013 Komedi Yapımcı 5.4 690
2013 Dram Yapımcı 5.7 544

Koloni
2013 Aksiyon Yapımcı 5.3 36,793
2013 Komedi Yapımcı 6.3 19,713
2013 Komedi Yapımcı 7.0 12,287

Pislikler Çetesi
2013 Dram 6.8 4,088

Geçit Vermez
2012 Dram Yapımcı 5.2 2,114

Virüs Kıran
2012 Korku Yapımcı 5.7 9,795

İri Kıyım
2011 Komedi Yapımcı 6.8 73,072
2011 Korku Yapımcı 4.9 5,347
2011 Dram Yapımcı 5.3 604

Kelle Koltukta
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 38,657

Tuzak
2010 Macera 5.3 13,140
2010 Komedi Yapımcı 5.2 138
2010 Komedi Yapımcı 6.7 1,295

Silahsız
2010 Aksiyon Yapımcı 6.5 3,038

Koruyucu
2009 Komedi Yapımcı 6.8 32,061
2002 Komedi Yapımcı 7.2 3,515
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,646) Personal Shopper (1,526) Logan (1,408) Silence (1,265) The Age of Shadows (961) Split (913) La La Land (876) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,877) The Flash (4,260) Into the Badlands (3,141) Gotham (2,174) The Blacklist (1,747) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,400) Game of Thrones (1,377) Vikings (1,374) Billions (1,185)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017