Giriş Kayıt
Mark Slone

Mark Slone


Yapımcı

Mark Slone, yapımcı. The Art of the Steal (2013), The Grand Seduction (2013), The Intruders (2015), Fubar II (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Yapımcı 5.7 325

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Yapımcı 7.1 21,955
2016 Dram Yapımcı 6.4 280
2015 Biyografi Yapımcı 6.0 5,026
2015 Dram Yapımcı 6.3 6,637
2015 Komedi Yapımcı 6.5 121
2015 Biyografi Yapımcı 6.9 4,014
2015 Korku Yapımcı 5.4 515
2015 Gerilim Yapımcı 4.6 1,894
2014 Aksiyon Yapımcı 4.6 9,727
2014 Macera Yapımcı 6.2 371
2014 Komedi Yapımcı 6.5 3,154

Düşman
2013 Gizem Yapımcı 6.9 106,905
2013 Komedi Yapımcı 5.4 690
2013 Dram Yapımcı 5.7 544

Koloni
2013 Aksiyon Yapımcı 5.3 36,322
2013 Komedi Yapımcı 6.3 19,507
2013 Komedi Yapımcı 7.0 11,947

Pislikler Çetesi
2013 Dram 6.8 4,088

Geçit Vermez
2012 Dram Yapımcı 5.2 2,114

Virüs Kıran
2012 Korku Yapımcı 5.7 9,713

İri Kıyım
2011 Komedi Yapımcı 6.8 72,277
2011 Korku Yapımcı 4.9 5,347
2011 Dram Yapımcı 5.3 604

Kelle Koltukta
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 38,266

Tuzak
2010 Macera 5.3 13,140
2010 Komedi Yapımcı 5.2 138
2010 Komedi Yapımcı 6.7 1,295

Silahsız
2010 Aksiyon Yapımcı 6.5 3,038

Koruyucu
2009 Komedi Yapımcı 6.8 32,061
2002 Komedi Yapımcı 7.2 3,515
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,270) The Flash (9,043) Legion (9,018) Arrow (6,566) The 100 (4,872) Vikings (4,237) Taboo (4,198) Black Sails (4,185) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,040) Suits (3,677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017