Giriş Kayıt
Sükran Sabuncu

Sükran Sabuncu (85)


Oyuncu

Sükran Sabuncu, 01 Ocak 1933 Crete, Yunanistan doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1933
Doğum Yeri: Crete, Yunanistan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 28 Oyuncu    
1960 27 Dram Oyuncu 7.8 8
1959 26 Dram Oyuncu 6.4 31
1959 26 Dram Oyuncu 8.2 17
1959 26 Suç Oyuncu    
1959 26 Dram Oyuncu    
1959 26 Dram Oyuncu    
1958 25 Macera Oyuncu    
1953 20 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017