Giriş Kayıt
Armen V. Kevorkian

Armen V. Kevorkian


Görsel Efekt, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Armen V. Kevorkian, görsel efekt, yapımcı, yönetmen asistanı. Homeland (2011), Supergirl (2015), Geleceğin Efsaneleri (2016), Uzay Yolu: Atılgan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Armen Kevorkian
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Görsel Efekt 8.4 24

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 58,191
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 69,939
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
Yönetmen
8.1 225,770
2014 Suç Görsel Efekt 7.2 2,885
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 53,936
2013 Dram Görsel Efekt 6.8 8,795

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 30,591
2013 Macera Görsel Efekt    
2013 Komedi Görsel Efekt    
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 66,329
2013 Dram Görsel Efekt    
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 3,477

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,512
2012 Dram Görsel Efekt    

Haber Stüdyosu
2012 Dram Görsel Efekt 8.6 87,115
2012 Komedi Görsel Efekt 6.9 7,606
2011 Suç Görsel Efekt 6.7 13,648
2011 Dram Görsel Efekt 2.6 175
2011 Suç Görsel Efekt 8.4 253,204
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 53,304
2010 Komedi Görsel Efekt    
2010 Komedi Görsel Efekt 5.5 1,564
2009 Komedi Görsel Efekt 8.2 124,696
2008 Dram Görsel Efekt
Yapımcı
   
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 598
2006 Dram Görsel Efekt 7.3 19,432
2006 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
3.7 1,858
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Komedi Görsel Efekt 8.3 21,015
2005 Komedi Görsel Efekt 8.0 90,717

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt
Yapımcı
6.4 38,168
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 413,159

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 94,148
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 39,309

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 33,294
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 43,067
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017