Giriş Kayıt
Armen V. Kevorkian

Armen V. Kevorkian


Görsel Efekt, Yapımcı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Armen V. Kevorkian, görsel efekt, yapımcı, yönetmen, yönetmen asistanı. Supergirl (2015), Geleceğin Efsaneleri (2016), Uzay Yolu: Atılgan (2001), Ghost Whisperer 3 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Armen Kevorkian
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Görsel Efekt 8.4 24

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 62,321
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 74,713
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
Yönetmen
8.0 234,804
2014 Suç Görsel Efekt 7.2 2,885
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 57,922
2013 Dram Görsel Efekt 6.8 8,800

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 30,981
2013 Macera Görsel Efekt    
2013 Komedi Görsel Efekt    
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,962
2013 Dram Görsel Efekt    
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 3,477

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,612
2012 Dram Görsel Efekt 7.8 5,388

Haber Stüdyosu
2012 Dram Görsel Efekt 8.6 88,611
2012 Komedi Görsel Efekt 6.9 7,606
2011 Suç Görsel Efekt 6.7 13,832
2011 Dram Görsel Efekt 2.6 175
2011 Suç Görsel Efekt 8.4 257,528
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 54,607
2010 Komedi Görsel Efekt 5.1 2,577
2010 Komedi Görsel Efekt 5.5 1,564
2009 Komedi Görsel Efekt 8.2 126,013
2008 Dram Görsel Efekt
Yapımcı
   
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 598
2006 Dram Görsel Efekt 7.3 19,581
2006 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
3.7 1,858
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 10,810
2006 Komedi Görsel Efekt 8.3 21,015
2005 Komedi Görsel Efekt 8.0 91,639

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt
Yapımcı
6.4 38,599
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 420,856

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 96,063
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 39,696

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 34,602

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 44,599
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017