Giriş Kayıt
Matthew Wilson

Matthew Wilson


Sesler

Matthew Wilson, sesler. Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Yıldız Geçidi Evren (2009), Higher Ground (2000), (1996) Dragon Ball Z (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matt Wilson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Sesler 6.5 107,727

Hayat
2017 Korku Sesler 6.7 112,037

Gece Hayvanları
2016 Dram Sesler 7.5 143,274
2016 Dram Sesler 7.2 58,862
2016 Dram Sesler 6.2 221

Diriliş
2015 Macera Sesler 8.0 515,379

Çok Pişmiş
2015 Komedi Sesler 6.6 78,936
2015 Aksiyon Sesler    
2015 Aksiyon Sesler 6.9 192,996

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Sesler 6.3 54,539
2014 Macera Sesler 5.6 617
2013 Aksiyon Sesler 5.1 332
2013 Aksiyon Sesler 3.9 327

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Sesler 6.6 364,483
2012 Aksiyon Sesler 7.0 9,070
2011 Aksiyon Sesler    

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Sesler 5.2 48,604
2010 Aksiyon Sesler 7.4 211

İşkence
2010 Korku Sesler 5.5 5,908

Gezgin
2010 Korku Sesler 4.1 3,898

4. Tür
2009 Gizem Sesler 5.9 65,996

Ölümcül Kaçış
2009 Dram Sesler    
2009 Suç Sesler 6.3 15,942

Lanetli Ev
2009 Dram Sesler 5.9 52,913

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Sesler 7.7 41,269

50 Ölü Adam
2008 Dram Sesler 6.9 9,714
2008 Animasyon Sesler    
2008 Dram Sesler 6.4 189

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Sesler 6.8 67,264
2007 Macera Sesler    

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Sesler 5.8 7,819
2007 Macera Sesler    
2007 Komedi Sesler 7.0 3,279

Kara Kedi
2007 Korku Sesler    

Dondurma
2007 Korku Sesler    

Washington'cılar
2007 Korku Sesler    

Ölüm Hakkı
2007 Korku Sesler 6.3 1,293

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Sesler 6.4 1,567

Kürkler
2006 Korku Sesler    
2006 Aksiyon Sesler    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Sesler 6.5 2,136

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Sesler    

Beni de Al
2006 Korku Sesler    

Hasta Kız
2006 Korku Sesler    

Aile
2006 Korku Sesler    

Yaşam Hakkı
2006 Korku Sesler    

Lanetli Şey
2006 Korku Sesler    

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Sesler    

Sesler
2006 Korku Sesler    

V Kelimesi
2006 Korku Sesler    
2005 Komedi Sesler    

Korkunun Ustaları
2005 Korku Sesler 7.6 9,843

Çikolata
2005 Korku Sesler    

Ölünün Dansı
2005 Korku Sesler    

Geyik Kadın
2005 Korku Sesler    

Cadı Evindeki Rüyalar
2005 Korku Sesler 6.5 3,190

Eve Dönüş
2005 Korku Sesler    

Dağ Yolu ve Dışında Gerçekleşen Olay
2005 Korku Sesler 6.6 3,546

Jenifer
2005 Korku Sesler    

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Sesler 5.2 1,559
2004 Komedi Sesler 5.6 3,162

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Sesler 8.1 51,968
2004 Aksiyon Sesler    
2004 Korku Sesler    
2004 Komedi Sesler 5.6 1,980
2004 Aksiyon Sesler    
2004 Komedi Sesler 6.2 1,191
2004 Bilim-Kurgu Sesler    
2003 Komedi Sesler    
2003 Aile Sesler    

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Sesler    

Hepsini İstiyorum
2002 Komedi Sesler 6.1 5,522
2000 Suç Sesler 6.2 2,715
2000 Dram Sesler 8.5 1,152

Çikolatadan Daha Tatlı
1999 Komedi Sesler 6.2 6,917
1996 Animasyon Sesler 8.8 87,777
1990 Animasyon Sesler    
1990 Macera Sesler 6.9 3,881
1989 Animasyon Sesler 7.1 4,202
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017