Giriş Kayıt
Jeffrey Carlson

Jeffrey Carlson (42)


Oyuncu

Jeffrey Carlson, 23 Haziran 1975 Long Beach, California, ABD doğumlu oyuncu. Aşk Doktoru (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1975
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Odası
2007 32 Suç Oyuncu 5.6 2,753
2005 30 Komedi Oyuncu 7.1 67

Aşk Doktoru
2005 30 Komedi Oyuncu 6.6 261,533
2003 28 Komedi Oyuncu 5.5 1,151
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,118
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,735) Stronger (4,492) Dunkirk (3,327) Flatliners (2,386) Loving Vincent (2,032) American Made (1,814) It (1,698) Kingsman: The Golden Circle (1,596) The Foreigner (1,493) Mother! (1,469)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,152) Mr. Robot (7,131) Shameless (5,796) Game of Thrones (3,549) Manhunt: Unabomber (2,934) Peaky Blinders (2,902) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,452) Lucifer (1,432) Supernatural (1,274)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017