Giriş Kayıt
Jeffrey Carlson

Jeffrey Carlson (41)


Oyuncu

Jeffrey Carlson, 23 Haziran 1975 Long Beach, California, ABD doğumlu oyuncu. Aşk Doktoru (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1975
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Odası
2007 32 Suç Oyuncu 5.6 2,753
2005 30 Komedi Oyuncu 7.1 67

Aşk Doktoru
2005 30 Komedi Oyuncu 6.6 254,705
2003 28 Komedi Oyuncu 5.5 1,151
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,045
Film Altyazıları
Gold (7,588) Rings (3,906) Logan (3,195) Get Out (2,676) La La Land (2,155) The Age of Shadows (1,959) Split (1,949) Zashchitniki (1,775) The Great Wall (1,593) Office Christmas Party (1,477)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,168) The Blacklist (4,597) The Expanse (3,414) The Last Kingdom (2,306) Better Call Saul (2,211) Doctor Who (1,832) Game of Thrones (1,801) Vikings (1,780) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Supernatural (1,709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017