Giriş Kayıt
Jeffrey Carlson

Jeffrey Carlson (41)


Oyuncu

Jeffrey Carlson, 23 Haziran 1975 Long Beach, California, ABD doğumlu oyuncu. Aşk Doktoru (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1975
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Odası
2007 32 Suç Oyuncu 5.6 2,753
2005 30 Komedi Oyuncu 7.1 67

Aşk Doktoru
2005 30 Komedi Oyuncu 6.6 255,563
2003 28 Komedi Oyuncu 5.5 1,151
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,052
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017