Giriş Kayıt
Tony DiSanto

Tony DiSanto


Yapımcı

Tony DiSanto, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 6.2 240
2012 Reality-TV Yapımcı    

Genç Kurt
2011 Aksiyon Yapımcı 7.7 108,447
2010 Komedi Çeşitli 7.5 5,337
2007 Komedi Yapımcı 5.1 128
2006 Dram Yapımcı 3.6 10,478
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018