Giriş Kayıt
Hyeong-jong Kim

Hyeong-jong Kim


Oyuncu

Hyeong-jong Kim, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşık Adam
2014 Suç Oyuncu 6.9 253
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 175
2010 Oyuncu    

Kız Arkadaşım Bir Ajan
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,664
2008 Oyuncu    
2002 Oyuncu    

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,971
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,139) Kidnap (4,164) The Fate of the Furious (3,966) The Boss Baby (2,759) Contratiempo (1,894) Dangal (1,728) The Great Wall (1,510) The LEGO Batman Movie (1,334) Get Out (1,322) The Shack (1,151)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,652) American Gods (5,870) Fargo (4,841) Lucifer (4,774) The 100 (2,887) Into the Badlands (2,876) Arrow (2,614) Twin Peaks (2,051) The Flash (1,907) 12 Monkeys (1,854)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017