Giriş Kayıt
Hyeong-jong Kim

Hyeong-jong Kim


Oyuncu

Hyeong-jong Kim, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.5 31

Aşık Adam
2014 Suç Oyuncu 6.9 253
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 175
2010 Oyuncu    

Kız Arkadaşım Bir Ajan
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,664
2008 Oyuncu    
2002 Oyuncu    

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,971
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,819) Game Night (1,741) Ready Player One (1,516) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (998) Annihilation (933) Den of Thieves (926)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,689) Supernatural (6,785) La casa de papel (4,723) Gotham (3,518) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,401) The 100 (3,229) 13 Reasons Why (3,067) The Flash (2,555) Lucifer (2,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018