Giriş Kayıt
Hyeong-jong Kim

Hyeong-jong Kim


Oyuncu

Hyeong-jong Kim, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşık Adam
2014 Suç Oyuncu 6.9 253
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 175
2010 Oyuncu    

Kız Arkadaşım Bir Ajan
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,664
2008 Oyuncu    
2002 Oyuncu    

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,971
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017