Giriş Kayıt
Bradford Whitaker

Bradford Whitaker


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Bradford Whitaker, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Kameraman 6.0 533
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2010 Belgesel Kameraman 7.1 373
2007 Macera Kameraman 5.3 3,403
2006 Korku Kameraman 4.5 1,059

Simon'un Laneti
2006 Korku Kameraman 4.4 2,764
2006 Belgesel Kameraman 7.7 4,495
2006 Komedi Kameraman 5.8 3,906
2004 Game-Show Kameraman 5.5 4,642

Tenin Gizemi
2004 Dram Kameraman 7.7 60,002
Film Altyazıları
The Foreigner (8,318) The Mountain Between Us (5,422) Flatliners (5,249) Beyond Skyline (3,580) Stronger (3,576) Dunkirk (3,393) American Made (2,290) It (2,242) Kingsman: The Golden Circle (2,070) Victoria & Abdul (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017